Les nostres Caixes de verdura Ecològica

Productes Ecològics del nostre hort que cultivem cada temporada de manera sostenible, només amb hortalisses i verdures de temporada, sense insecticides n'hi herbicides.

 

Fem una rotació de cultius per imitar al màxim tots els processos naturals.

El més important de l'hort, segurament poca gent sap, és la vida que no podem veure a simple vista, aquesta vida és la dels microorganismes que viuen al sòl i ajuden a totes les plantes en els processos de fertilització, junt amb una gran varietat d'insectes, com els cucs de terra, molt  importants en l'oxigenació del sòl. Les marietes, que de manera natural, ens ajuden a tenir controlada qualsevol plaga que pugui ser perjudicial per el nostre hort, com pot ser al pugó. Les abelles, que apart de produir un producte tan exquisit com és la mel, pol·linitzen moltes de les nostres plantes com el carbassó, que sense elles no podrien fer-ho.

Per tot això és molt important no utilitzar cap tipus de producte que pugi perjudicar tota aquesta fauna imprescindible per tenir un hort sa i sostenible.

Les nostres caixes les omplirem depenent dels productes que hi hagi aquella setmana. Sempre i només productes de temporada.

Hi ha dues de diferent mida disponibles, una petita (2-3 persones) i una gran (4-5 persones). Quan ens demaneu una caixa, t'hi podrem afegir ous ecològics de les nostres gallines, mel de Cal Meler o bé mató de llet de les nostres cabres i que fem nosaltres mateixos.

Per demanar la teva caixa només cal que ens enviïs un WhatsApp (689 55 79 21, Arnau) i et portarem la comanda a domicili.

Preus:

Caixa 5-6 Kg = 15€

Caixa 8-9 Kg = 25€

1/2 Dotzena d'ous = 2€

Una Dotzena d'ous = 4€

Pot de Mel = 8€

Mató de llet de cabra = 6€

També ens pots demanar carns...

Carn de Cabrit Llató

La carn de cabrit és tendre i de gust intens, apreciada gastronòmicament.

És una bona font de proteïnes d'elevat valor biològic, rica en ferro de fàcil absorció i vitamina B12, B1 i Zinc. 

Carn de Xai Llató

La carn de xai és ideal per fer a la brasa o a la planxa, ja que elimina el greix i així és més gustosa.

Rica en vitamina B6, Zinc i baixa en sucre.

Carn de Vedella

No hem d’eliminar el consum de la carn de vedella de la nostra dieta, ja que contenen diferents nutrients molt beneficiosos per al nostre organisme.

La vedella es caracteritza per ser una carn magra amb un alt valor nutricional, ja que posseeix un elevat contingut de proteïnes de gran qualitat i és rica en aigua.